9 ورزش مفید برای رفع کمر درد
کمردرد یکی از شایعترین دردهاست که درمان های متعددی دارد….
خیلی ها وقتی دچار کمردرد میشوند، فکر میکنند که باید با ورزش وداع کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید ورزش از آنجا که سبب کاهش شدت درد میشود و احتمال عود درد را کاهش میدهد، برای بیماران مبتلا به کمردرد، نقش درمانی بسیار مهمی دارد. یک برنامه ورزشی خوب میتواند سبب تسریع بهبود درد، کاهش شدت درد و حتی پیشگیری از عود کمردرد شود.
برای اینکه ورزش شما موثرتر باشد، یک کلید مهم وجود دارد: برنامه ورزشی منظم.
- روی شکم دراز بکشید و حدود 30 ثانیه خودتان را در این وضعیت نگه دارید.
- ابتدا روی شکم دراز بکشید. دست راست و پای چپ را حدود 15 سانتیمتر بالاتر از سطح زمین آورده و حدود 6 ثانیه در همین وضعیت نگه دارید. دست و پا را پایین بیاورید و همین حرکت را با دست و پای دیگر تکرار کنید.
- به پشت روی زمین دراز بکشید؛ به صورتی که زانوها خم شود و کف پا روی زمین قرار بگیرد. اکنون یک زانوی خود را تا سینه بیاورید. پای دیگر را حرکت ندهید. باید قوس کمرتان صاف شود و کشش خفیفی را در باسن خود حس کنید. این کشش را 30 ثانیه ادامه دهید.
- روی زمین دراز بکشید. زانوها باید حدود 90 درجه خم شوند. به تدریج عضلات شکم را منقبض کنید و شانه هایتان را بالا بیاورید. گردن خود را خم نکنید. 6 ثانیه در همین وضع بمانید.
- روی زمین دراز بکشید. قوس کمر خود را به زمین بچسبانید. اگر حرکت را درست انجام دهید، یک نیروی رو به بالا در شانهها و باسن خود حس میکنید. این وضعیت را 6 ثانیه حفظ کنید.
- روی زمـیــن زانو بزنید. به تدریج تنه خود را به جلو ببرید. دقت کنید که پای جلویی و زانوی عقبی روی زمین ثابت بمانند و وضعیت ستون فقرات و قوس کمر نیز تغییر نکند. این حالت را 30 ثانیه حفظ کنید.
- ایـــــن ورزش، عضلات پشت، تنه و ران را تقویت میکند. در فاصله 20 سانتی متری یک دیوار بایستید. به دیوار تکیه بدهید؛ به نحوی که ستون فقرات شما به دیوار بچسبد. زانوهایتان را کمی خم کنید و قوس کمر را به دیوار بچسبانید. این وضعیت را حدود 6 ثانیه حفظ کنید.
- روی تخت دراز بکشید؛ به صورتی که پاهایتان دراز باشد. یک ملحفه را به نحوی بگیرید که دو سر آن در دست شما و وسط آن پشت پاشنه پای راست شما قرار گیرد. به آهستگی ملحفه را بکشید (نباید زانوها خم شود) هر وقت کشش پشت ران را حس کردید، آن را حدود 20 تا 30 ثانیه حفظ کنید. همین کار را برای پای چپ تکرار کنید.
- این حرکت برای تقویت عضلات هامسترینگ و عضلات اطراف مفصل ران و لگن ( هیپ ) است. روی زمین دراز بکشید. دقت کنید که فقط پاشنههای پا روی زمین باشد. اکنون پاشنه ها را روی زمین فشار دهید. باسن را منقبض کنید و آن را از زمین بلند کنید، به نحوی که شانه ها، باسن و زانو در امتداد هم باشند. این وضعیت را حدود 6ثانیه حفظ کنید.
همچنین بخوانید: در چه کسانی باید آزمایش تراکم سنجی استخوان انجام داد
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
علل کمر درد صبحگاهی
تاریخ انتشار : 1392-04-29تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26 -
ضعف عضلات کمر و درمان کمر درد
تاریخ انتشار : 1392-03-02تاریخ بروز رسانی : 1402-10-24 -
درباره کمردرد چه می دانید؟
تاریخ انتشار : 1392-04-15تاریخ بروز رسانی : 1403-04-27 -
بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان
تاریخ انتشار : 1393-04-17تاریخ بروز رسانی : 1402-05-19 -
چرا افراد چاق دچار کمر درد می شوند؟
تاریخ انتشار : 1393-04-16تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :کریمی [ 1402-08-03 ]
من با درد شدید کمر و ران به دکتر مراجعه نمودم و بعد از MRI گفتند مشکلی نیست اما 10 جلسه فیزیوتراپی لیزری تجویز نمودندوسوالم این است که باید صبر کنم تا درد کم بشود (چون الان درد شدید دارم و نمیتوانم حرکات خاصی انجام دهم یا اینکه همین الان باید شروع به فیزیو نمایم؟
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .