ورزش و تقویت عضلات کمر
قبل از شروع تمرینات، همیشه از پزشک یا فیزیوتراپ خود در مورد تمریناتی که انجام می دهید سوال نمایید. هیچگاه نباید تمرینی که باعث بروز درد در شما می شود را ادامه دهید. تمریناتی که در اینجا شرح داده میشوند، عضلات پشت و کمر شما را قوی تر کرده و ستون فقراتتان را قابل ارتجاع تر می کند. در صورت امکان هر تمرینی را 10 بار در روز تکرار نمایید.
- کشش کمر: این کشش می تواند باعث تسکین دردهای مفاصل و عضلات کمر شود. درحالی که بر روی زمین دراز کشیده اید، زانوهایتان را خم کرده و کف پایتان را بر روی زمین بگذرید. زانوهای خود را به سمت بدنتان بالا بیاورید. با استفاده از دست هایتان، سعی کنید زانوهایتان را به سینه تان بچسبانید. حدود 7 ثانیه در این حالت بمانید و نقس عمیقی بکشید. سپس کف پاهایتان را روی زمین قرار دهید.
- بالابردن لگن: این حرکت به کشش عضلات و لیگامان های کمرتان کمک می کند. در حالیکه دراز کشیده اید زانوهایتان را خم نموده و کف پاهایتان را بر روی زمین قرار دهید. قسمت گودی کمر خود را به سمت زمین فشار دهید. عضلات شکم و کفل خود را سفت نمایید، بطوری که لگن شما به سمت بالا کج شده و کفل تان کمی از سطح زمین بالاتر قرار گیرد. به مدت 6 ثانیه در این حالت بمانید و سپس آن را شل نمایید.
هیچگاه نباید تمرینی که باعث بروز درد در شما می شود را ادامه دهید.
- گود کردن و قوز کردن: انجام این تمرین باعث می شود که انعطاف پذیری مفاصل و عضلات پشت شما افزایش یابد. بنشینید پاهای خود را جمع کنید به طوری که زانوها در مقابل صورتتان باشد سپس زانوهای خود را کمی از یکدیگر باز نمایید. چانه خود را به سمت سینه فرو ببرید، سپس به آرامی به پشت خود قوس بدهید. برای حدود 5ثانیه در این حالت باقی بمانید. بعد به بالا نگاه کنید و کمر خود را به پایین فرو برده و آن را گود نمایید و در این حالت نیز به مدت 5 ثانیه باقی بمانید.
- نیلوفری: روی زمین بنشینید و پاهای خود را صاف بر روی زمین قرار دهید. پای راست خود را روی کشاله ران چپ قرار دهید. با دست راست زانوی راست خود را بگیرید در صورتی که دست چپتان پای راست را گرفته است. وقتی پای راستتان در جای درست خود روی ران چپ قرار گرفت پای چپ را با هر دو دست گرفته و روی ران پای راست قرار دهید.شما میتوانید کف دستان خود را برای انرژی گرفتن رو به بالا قرار دهید و یا برای اینکه راحتتر بنشینید آنها را روی زمین قرار دهید
- این حرکت یکی از معمولیترین حرکات یوگا میباشد. جدا از تاثیرات فیزیولوژیکی که دارد به شما در پیشرفت کردن در بقیه وضعیتهای یوگا کمک میکند.
- حرکت فیله (کمر) : در حالی که به شکم دراز کشیده اید و پنجه های پا روی زمین قرار دارد سعی نمائید سر و شانه را از زمین جدا نمائید.
اگر میخواهید درباره آناتومی و کارکرد زانو بیشتر بدانید؛ کلیک کنید.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تاثیر و فواید ورزش برای دیابت
تاریخ انتشار : 1402-01-29تاریخ بروز رسانی : 1402-08-03 -
کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشی
تاریخ انتشار : 1392-04-27تاریخ بروز رسانی : 1403-01-21 -
ورزش پیلاتس یا کنترولوژی چیست؟
تاریخ انتشار : 1392-05-18تاریخ بروز رسانی : 1402-05-19 -
کاربرد ورزش درمانی در کاهش و درمان درد
تاریخ انتشار : 1396-06-20تاریخ بروز رسانی : 1402-08-03 -
ورزش و نرمش برای درمان درد دیسک و آرتروز گردن
تاریخ انتشار : 1395-11-18تاریخ بروز رسانی : 1403-02-13
نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .