آرتروز چیست و چگونه به وجود می آید؟
آرتروز یا استئوآرتریت شایعترین بیماری از دسته التهاب مفاصل است.در این بیماری غضروف مفصل صدمه دیده و كمكم از بین میرود. استئوآرتریت ( Osteoarthritis) بیماری بسیار شایعی است که در تمام مناطق جغرافیایی دیده می شود.نام دیگر این بیماری آرتروزاست و بعضی دیگر معتقدند که استئوآرتروز نام بهتری برای این بیماری است. استئوآرتریت یک بیماری تخریبی در مفصل است (تخریب غضروف مفصل) که پیشرونده بوده ولی برخلاف نام آن یک بیماری التهابی(عکس آرتریت روماتویید)نیست.چون التهاب در این بیماری یک عارضه ثانویه است.
درمان آرتروز
معمولا درمان آرتروز چهار مرحله دارد که در مراحلی اولیه سعی می شود با استفاده از روشهاي طب فيزيكي و توانبخشي، فیزیوتراپی، ورزش درمانی ، اصلاح کفش و کفیاز پیشرفت بیماری جلوگیری نمود و وضعیت بیمار را اصلاح کرد.
متخصصین ما در کلینیک تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی تلاش بسیار زیادی می کنند که توانایی فیزیکی شما را دوباره بازیابی کرده و سلامت شما را برگردانند. هدف ما این است که به شما کمک کنیم بدون رنج ناشی از درد زندگی کنید و بدین ترتیب زندگی عادی خود را مانند قبل از سر بگیرید. برای اطلاع از ساعات کار کلینیک و یا دریافت مشاوره درباره روش های فیزیوتراپی و طب فیزیکی می توانید با ما از طریق شماره های 32367465 - 031 و 32330382 - 031 تماس حاصل فرمایید.
چه زمانی کار به جراحی می کشد؟
در مراحل پیشرفته آرتروز از جراحی می توان کمک گرفت . تا 20 سال پیش که آرتروسکوپی، یعنی همان جراحی بسته را نداشتیم، اگر مینیسك یك ورزشكار پاره می شد، جراح، زانو را با شکاف بزرگ باز می کرد و تمام مینیسکی را که قسمتی از آن پاره شده بود، برمی داشت و چون فنری وسط غضروف استخوان نبود که بتواند فشار را از بالا به پایین بگیرد، آرتروز به وجود می آمد و منجر به شکستن و راست کردن محور زانو تا تعویض مفصل می شد.
رژیم غذایی در آرتروز
حذفیات رژیم غذایی افراد مبتلا به آرتروز شامل: مارگارین، کره، کافئین، الکل، شکر سفید، تنباکو و محصولات مانند دوغ
در حدود یک سوم از افرادی که از بیماری رنج می برند به بعضی مواد غذایی حساس اند که از آن جمله می توان به سیب زمینی ، فلفل ، بادنجان ،گوجه فرنگی و تنباکو را نام برد بنابراین توصیه می شود روزانه 8 لیوان آب برای دفع سموم بدن مصرف شود.
برای آشنایی با کنترل زانو درد با انجام حرکات ورزشی ، روی لینک کلیک کنید.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
بکارگیری چند روش درمان طبيعی براى آرتروز
تاریخ انتشار : 1395-02-22تاریخ بروز رسانی : 1403-01-19 -
آرتروز مفاصل؛ از علل تا درمان
تاریخ انتشار : 1393-04-20تاریخ بروز رسانی : 1402-07-27 -
بررسی روش های درمان آرتروز زانو با ورزش
تاریخ انتشار : 1395-10-05تاریخ بروز رسانی : 1403-01-11 -
کاربرد آب درمانی و تمرینات آن در درمان آرتروز کمر
تاریخ انتشار : 1392-09-20تاریخ بروز رسانی : 1403-03-14 -
علائم و درمان آرتروز زانو چیست؟
تاریخ انتشار : 1392-04-17تاریخ بروز رسانی : 1402-05-17
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .